Megbocsátott Kiss Lászlónak az áldozata

Az úszók lemondott szövetségi kapitánya találkozott Takáts Zsuzsannával, és bocsánatot kért.

MNO
2016. 05. 11. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiss László bocsánatot kért 55 évvel ezelőtti tettéért Takáts Zsuzsannától, az áldozat pedig kinyilvánította, hogy megbocsát – mondta el Vezér Mihály.

A százhalombattai polgármester sajtótájékoztatóján közölte: az erőszakoló és áldozata ügyvédek jelenlétében találkozott. Az RTL Klub jelen volt a találkozón és megörökítette a bocsánatkérés pillanatait:

A sajtótájékoztatón egyébként az hangzott el, hogy a képviselő-testület elfogadta az edző lemondását a díszpolgári címről, illetve döntöttek az uszoda átnevezéséről is.

Ismert, Kiss László ügyében rendkívüli közgyűlésen döntöttek volna, de az edző elébe ment a szavazásnak és lemondott címéről, amit most elfogadtak.

Az ügy részleteiről alábbi cikkünkben tudhat meg többet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.