Mészáros Lőrinc nem akar több földet venni

A felcsúti polgármester az általa bérelt földeket sem kívánja megvásárolni.

MNO
2016. 05. 03. 6:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester által bérelt földeket is elárvereztek volna, ám a földügyekért felelős államtitkárra, Bitay Mártonnal való múlt heti találkozóját követően jól járt. Ugyan Mészáros szerint csak kávéztak, Bitay pedig arról tájékoztatott, hogy fociról beszélgettek, a Mészáros által bérelt 165 hektár földet mégsem árverezik el.

Ezzel kapcsolatban a Népszabadság Online-nak a felcsúti polgármester azt mondta: „Tőlem bármilyen földet meghirdethetnek, mert mi már nem szeretnénk több földet venni. Tehát minket nem zavar ez az egész dolog. Meg amúgy sem zavar.” Hozzátette: az általa bérelt földeket sem kívánja megvásárolni, tovább bérlik majd, még tizenöt évig legalább.

Mészáros és családja egyébként rengeteg földet szerzett a Fejér megyei árveréseken.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.