Mind megették a bringások

Több mint 40 helyszínen várta csütörtökön bringás reggeli a kerékpárral közlekedőket.

BuL
2016. 05. 12. 13:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többéves hagyománya a Magyar Kerékpárosklubnak, hogy évente egyszer vagy kétszer reggelivel vendégeli meg a biciklivel közlekedőket. Az esemény célja, hogy népszerűsítse a kerékpárt mint a mindennapi közlekedés egyszerű, olcsó megoldását. Az alkalom egyben a Kerékpárosklub 1 százalékos kampányának kiemelt eseménye is volt: a közösségi finanszírozásra alapozó szervezet támogatásokkal kívánja fenntartani a bringás fejlődésért végzett munkáját.

Csütörtökön Budapest 21 helyszínén, valamint Debrecentől Zalaegerszegig további 22 ponton várták a klub területi szervezetei és partnerei a kerékpárral közlekedőket, akik a rossz idő ellenére is nagyon sokan voltak. Budapesten több helyszínen, illetve Veszprémben és Kecskeméten uzsonnák várják a bringázókat, ezt közölte az MNO-val a Magyar Kerékpárosklub.

Az esemény folyamatosan bővülő képgalériáját a Magyar Kerékpárosklub Facebook-oldalán, ide kattintva lehet megtekinteni.

A jövőre készülődés jegyében – mivel a helyszínek nemigen változnak – íme a reggelihelyszínek listája!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.