Novák „tágabb körökben” beszélné ki a problémákat

A politikus szerint a párt elnökségében a jövőben már nem lehet lefolytatni a vitákat.

MNO
2016. 05. 11. 18:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jobbikos politikus a legújabb Facebook-bejegyzésében azt írta: már korábban kifejtette, hogy milyen komoly viták vezettek a pártelnöki vétóhoz, itt sokkal többről van szó, mint személyi kérdésekről, ezért cáfolatként legalább a belső fórumon mutatni kell néhány példát a valódi okokból.

Novák ma már úgy látja, hogy az elnökségben a jövőben nem lehet lefolytatni ezeket a „konstruktív vitákat”, s mivel a problémákat nem lehet a szőnyeg alá seperni, megkerülhetetlenné vált, hogy „tágabb körökben” beszéljék ki őket.

Mint ismert, Vona Gábor, a Jobbik elnöke április közepén jelentette be, hogy a jelenlegi alelnökök közül Novák Előd, Apáti István és Szávay István újrázását – elnöki jogkörével élve – nem támogatja a közelgő tisztújításon. Indokolása szerint vannak jobbak náluk, például olyan polgármesterek, akik már nyertek, és a mindennapokban is kormányoznak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.