Újabb eximbankos hitel találta meg Andy Vajnát

1,2 milliárd mehet a TV2 működésére.

MNO
2016. 05. 09. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Export-Import Bank (Eximbank) április 29-én nyújtott hitelt a TV2 Média Csoport Kft.-nek a fenti összeggel – írja a Nol.hu. A kontraktus szerint a Külgazdasági és Külügyminisztérium felügyelete alatt lévő állami bank lényegében megelőlegezte a TV2 reklámpiaci bevételeit, azaz forgóeszközhitelt adott a tévétársaságnak. Arról, hogy Andy Vajna cégét az első, 6,72 milliárdos csomag után további összeggel finanszírozhatja az Eximbank, korábban a Válasz.hu számolt be.

A Világgazdaság mai számában arról cikkezett, hogy a kormánybiztos tévés cége újabb csatornákkal bővítheti portfólióját. A cikk kiemeli, hogy egy elbukott forgatókönyv szerint már meglévő csatornákat vettek volna meg, de csak a drágább, csatornaalapítós kifutás jöhet össze.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.