Újabb tévécsatornákkal hódít Andy Vajna

Már a héten bejelenthetik, hogy több csatornával bővíti portfólióját a politikailag teljesen független kormánybiztos.

MNO
2016. 05. 09. 11:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valószínűleg a kedden és szerdán rendezendő Media Hungary-konferencián jelentik be, hogy hány és milyen csatornával folytatja hódító útját az Andy Vajna által tulajdonolt cég – írja a Világgazdaság. A lap a DTV Newsra hivatkozva azt írja, hogy kilenc új csatornanévre is védjegybejelentést tettek. „Ezek között lehetnek humoros, szórakoztató, valamint szappanoperákra »szakosodott«, illetve zenei csatornák.”

Korábban olyan pletykák röppentek fel, miszerint Andy Vajna egyszerűen bevásárol a tévés piacon. A Sláger TV és a Story merült fel mint bekebelezendő célpont, ugyanakkor a jelenlegi tulajok ettől elzárkóztak.

„Ezek után dönthetett úgy a TV2 vezetése, hogy a piacon lévő tematikus adók megvétele helyett saját maga indít újabb csatornákat. Ez a megoldás időigényesebb és költségesebb, mint egy bejáratott brand esetleges újrapozicionálása. Úgy tűnik, ez sem okoz gondot a TV2-nek.”

Nem is lehet probléma a pénzzel, a Napi.hu leggazdagabb magyarokat felvonultató listájára valósággal berobbant Andy, azaz Vajna András György, aki 44 milliárd forintos vagyonával a 16. helyen debütált. Mondjuk úgy, annyira nem lehet nehéz a feltörés, hogyha az embert folyamatosan állami bankok, jelesül az exportbank stafírungozza. Az meg különösen nemes jellemre vall, ha az ember a fentiek fényében is meg tudja őrizni politikai függetlenségét, de teljesen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.