Egy budapesti járatot töröltek a merénylet miatt

A délutáni Turkish Airlines nem száll fel.

MTI
2016. 06. 29. 8:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kurucz László közölte: hajnalban újraindult a forgalom az isztambuli reptéren. A helyettes szóvivő azt tanácsolja az utasoknak, hogy figyeljék a Budapest Airport honlapján a járatinformációt, illetve érdeklődjenek a légitársaságoknál az esetleges változásokról.

A portál adatai szerint a reggeli isztambuli járat jelentős késéssel, 7.55 helyett várhatóan 10.50-kor érkezik Budapestre, és ennek megfelelően a 8.55-kor induló járat is csaknem 3 órás késsel, várhatóan 11.50-kor száll fel.

A Turkish Airlines a délután 16.05-kor érkező és a 17 órakor induló járatát törölte.

A nap folyamán a Turkish Airlinesnak és a Wizz Air légitársaságnak is van egy-egy járata, amelyek a jelenlegi adatok szerint időben érkeznek, illetve szállnak fel.

A terrortámadás részleteiről itt tudhat meg többet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.