Eszméletlen nőt találtak az utcán a fociünneplés után

Félmeztelenre vetkőztetve feküdt az aszfalton. A rendőrség kábítószer ügyében is nyomoz.

Bécsi Orsolya
2016. 06. 23. 10:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Indexnek beszámoló szemtanú szerint épp a szerdai magyar–portugál Eb-meccs ünnepléséről tartottak hazafelé, mikor észrevették a földön fekvő nőt. A nyilatkozó szerint nem viselt alul semmit, szoknyáját a mellette parkoló autó alatt, szatyrát és táskáját szétszóródva találták meg a közelben.

A szemtanú szerint miközben értesíteni akarták a mentőket, megláttak két rendőrt, akik felhívták a mentőszolgálatot. Az ügyeletesek kiérkezéséig a járőrök letakarták a nőt, megtapintották a pulzusát, és zseblámpával a szemébe világítottak.

A rendőrség megkeresésünkre közölte: valóban értesítették őket az esetről, a járőrök pedig intézkedtek a személy kórházba szállításáról. Mint írták, felmerült kábítószer birtoklás gyanúja is, így a BRFK hetedik kerületi kapitánysága nyomozást indított, és azt is vizsgálja, hogy más bűncselekmény történt-e.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője arról tájékoztatta az MNO-t, hogy a kiérkező mentőegység eszméletlen állapotban találta a nőt, ezért azonnal elvégezte a szükséges beavatkozásokat – légútbiztosítás, oxigén és infúzió adása –, és kórházba szállította.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.