Illés Zoltán keményen beleszállt a kormányba

„Erkölcsi értelemben vesztesek és nullák.”

MNO
2016. 06. 29. 7:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem rejtette véka alá érzelmeit Illés Zoltán a Ligetben kedden történtekkel kapcsolatban. A fideszes környezetvédő az ATV Egyenes beszéd című műsorában kifejtette, hogy csak a „buta politikusok” hiszik azt, hogy a szimbolikus építkezések céljain nem látnak át az emberek. Egy közvélemény-kutatásra is felhívta a figyelmet, miszerint a budapestiek 75 százaléka közparkként újíttatná fel a Ligetet. Hozzátette, hogy kulturáltabb helyeken ilyen kérdésekben népszavazást tartanak.

A kopaszokat sem kímélte, akiket egyszerűen a hatalom részeként írt le, ugyanakkor a rendőrökkel szimpátiát mutatott. „Látom a készenlétisek szemében, hogy nem értenek egyet azzal, ami itt folyik” – mondta. A biztonságiak ezzel szemben – meglátása szerint – úgy vicsorognak, mint a kutyák, de ő érti a kommunikációjukat, ezért visszavicsorgott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.