Július 6-ig óvatosan közlekedjenek az M3-ason

Nagy felületen javítják az M3-as autópálya burkolatát Polgár térségében – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

MTI
2016. 06. 28. 11:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a sztráda Budapest felé vezető oldalán, a 173-as és a 170-es kilométer között, a polgári csomópont és a polgári Tisza-híd közötti szakaszon dolgoznak: felmarják, majd újraaszfaltozzák a burkolat legfelső, úgynevezett kopórétegét.

Várhatóan keddtől július 6-ig lezárják az M3-as főváros irányába tartó oldalát, a forgalmat a Vásárosnamény felé vezető oldalra terelik, ahol irányonként egy sávban lehet közlekedni.

A munkálatok során 430 tonna aszfaltot építenek be a szakemberek, a kivitelezés becsült költsége 25 millió forint.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról éjjel-nappal tájékozódhatnak az érintettek a Magyar Közút Útinform osztályánál (+361/336-2400), valamint a www.utinform.hu weboldalon – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.