Már nem Lánczi András vezeti a Századvéget

Újjáalakult júniusban a Századvég Alapítvány kuratóriuma.

MTI
2016. 06. 24. 20:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közleményben felidézték: a Századvég Alapítvány kuratóriumának eddigi elnökét, Lánczi Andrást a Budapesti Corvinus Egyetem rektorának választották. Lánczi András július 1-jétől látja el feladatát, így a kuratóriumi elnöki tisztségéről lemondott. A kuratórium elnökhelyettese, Szalay-Bobrovniczky Kristóf június 20-ától londoni nagykövetként tevékenykedik.

A kuratórium elnöki posztját az intézménynél eddig ügyvezető igazgatóként tevékenykedő Barthel-Rúzsa Zsolt tölti be. Az elnökhelyettesi tisztséget G. Fodor Gábor stratégiai igazgató (portrénk róla itt) vette át. Mindemellett a kuratórium tagjának választották Orbán Balázs kutatási igazgatót, valamint Görgényi Tamás politikai tanácsadót.

„A Századvég Alapítvány célja, hogy továbbra is Magyarország meghatározó szakmai és szellemi műhelyeként tevékenykedve szolgálja a magyar politikai kultúra intézményes fejlődését és a kiemelt jelentőségű, nemzetstratégiai programok támogatását” – írták a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.