Nincs Schiffer, jöhet a béke a PM-mel?

A kormánypárti Magyar Idők szerint informális egyeztetés kezdődött a PM és az LMP között.

MTI
2016. 06. 09. 4:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárti lap csütörtöki számában a felgyorsult közeledés okaként a PM a vasárnapi dunaújvárosi időközi választáson elért hétszázalékos eredményét említette, amit több forrás is megerősített.

A PM szóvivője szerint ilyesmiről nincs szó, bár a napokban „véletlenül összefutott az utcán pár LMP-s politikussal”. Tordai Bence ugyanakkor hangoztatta, tavaly már volt együttműködés az LMP-vel a korrupcióellenes Igazmondó Alapítvány létrehozásakor. A szóvivő elismerte a lapnak, hogy figyelemmel követik az LMP-sek a Schiffer András utáni időszakra vonatkozó nyilatkozatait.

A cikk felidézte, hogy Szél Bernadett, az LMP jelenleg egyedüli vezetője a lehetséges együttműködést, irányváltást firtató korábbi kérdésekre úgy válaszolt, hogy az LMP önállóan indul a 2018-as választáson, de adott ügyekben készséggel együttműködik bármelyik ellenzéki párttal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.