Tarlós Andy tévéjében is megmondta

A buszok körüli balhé volt a téma a TV2-n.

MTI
2016. 06. 29. 7:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Július 5-én éjfélig van ideje a kormánynak, ha nem születik meg a döntés, akkor saját forrásból kisebb volumenben, olcsóbb buszvásárlás jön az eredeti helyzetnek megfelelően” – fogalmazott Tarlós István, hozzátéve, ezt az állományt majd régi buszokkal egészíti ki a BKV.

„Mese nincs, a 3-as metró felújítását meg kell kezdeni„ – hangsúlyozta a főpolgármester, aki szerint ezt már 15 évvel ezelőtt meg kellett volna tenni.

Tarlós István közölte: „emberi számítás” szerint a 3-as metróvonal felújítása 2019 végéig befejezhető.

A metrószerelvények kiváltása érdekében mintegy 150 csuklós autóbusz forgalomba állítása szükséges.

Tarlós István keddi sajtótájékoztatóján is szóba kerültek a buszok, melynek kapcsán keményen kiosztotta cikke miatt a Népszabadságot. A lengyel és magyar buszok harcáról pedig bővebben olvashat alábbi cikkünkben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.