Villámok, áramszünet, fakidőlés: tarolt az esti vihar

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ötezer fogyasztási helyen szünetelt az áramszolgáltatás.

MTI
2016. 06. 27. 9:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dóka Imre elmondta, hétfő hajnalig több tucat bejelentés érkezett, a vihar miatt kilenc település ötezer fogyasztási helyén átmenetileg szünetelt az áramszolgáltatás.

Nyírmadán az egyik családi ház pincéjében, illetve a lakásban is nagy mennyiségű csapadékvíz gyűlt össze, az ingatlanban lakó hat gyermeket és két felnőttet a szomszédoknál helyezték el. Balkány és Nyíradony között akácfák borultak az úttestre, hasonló esemény adott feladatot a tűzoltóknak a 41-es főúton Nyírlövő és Lövőpetri között, valamint Baktalórántházán és Nagykállóban is.

Nagykállóban leszakadt egy családi ház álmennyezete, Nyírkércsen pedig villám csapott egy háztetőbe. Egyik esetben sem sérült meg senki – közölte a szóvivő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.