Gyanús csomagot találtak Ferihegyen

Tűzszerészek vizsgáltak egy elhagyott táskát, de nem találtak robbanóanyagot.

MNO
2016. 07. 27. 12:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűzszerészek vizsgáltak egy gazdátlanul hagyott csomagot a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Budapesten – értesült a helyszínen tartózkodó munkatársunk egy rendőrtől. A légikikötőben várakozó utasokat se ki, se be nem engedték egészen körülbelül délután háromnegyed háromig.

A repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport nem tudta megerősíteni információinkat, de utóbbi részéről annyit elmondtak: naponta több hasonló eset is történik, legtöbbször egy-egy feledékeny utas hagyja el a poggyászát.

Az ORFK az MNO-val email-ben közölte: a rendőrségre 2016. július 27-én 13 óra 48 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér érkező tranzitjának csomagszalagjainál két gazdátlan csomagot találtak. A rendőrség tűzszerészei a csomagokat átvizsgálták, azokban robbanóanyagot, robbantásra alkalmas eszközt ugyanakkor nem találtak. A táskákban ruhaneműk és személyes tárgyak voltak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.