Ilyen Mészáros Lőrinc adriai luxusvillája

A magyar milliárdos 2,2 millió euróért, azaz közel 700 millió forintért vette a nyaralót.

MNO
2016. 07. 01. 12:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Zadarski.hr horvát lap arról számolt be, hogy Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja a családjával nyaralni érkezett egy Zadartól nem messze lévő tengerparti házba. Beszámolójuk szerint a focista az eszéki klub, vagyis az NK Osijek tulajdonosának, azaz Mészáros Lőrincnek a villájában tölti a szabadságát – szúrta ki a Hvg.

A portál szerint a felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatában valóban szerepel egy Vir szigetén lévő ingatlan, a kérdéses villa azonban nem ott, hanem Ugljan szigetén található. Megkeresték a horvát lap képein szereplő Villa Maria építőjét is, aki megerősítette, hogy az ingatlan tulajdonosa Mészáros Lőrinc. Ő úgy emlékszik, hogy a luxusnyaralót évekkel ezelőtt építették, de a gázszerelőből lett magyar milliárdos csak tavaly vette meg, 2,2 millió euróért, azaz közel 700 millió forintért – olvasható a Hvg cikkében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.