Magyarországi muszlimokat figyel a TEK

Ezt maga Tóth István, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke ismerte el.

MNO
2016. 07. 28. 6:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tudomásunk van róla, hogy a terrorelhárítás nyomon követi a Magyar Iszlám Közösség (MIK) tevékenységét – nyilatkozta a kormánypárti Lokál bulvárlapnak Tóth István, a közösség alelnöke.

Ő egyébként örül a megfigyelésnek, mert ez egyben biztonságot is nyújt az egyre szaporodó atrocitásokkal szemben. A MIK egyébként elítéli a muszlimok által elkövetett terrorista merényleteket, Tóth szerint a gyilkosság tilos az iszlám követőinek.

A MIK angyalföldi mecsetében márciusban járt az MNO, amikor a közösség nyílt napot tartott az érdeklődőknek. A magyarországi muszlimokra fiatalok és idősek, nők és férfiak is kíváncsiak voltak.

A nyílt napon kiderült, hogyan viszonyul a magyar muszlimokhoz a kormány, hányan csatlakoztak hazánkból az Iszlám Államhoz, és hogy érik-e itthon atrocitások a „migránsválság” óta az iszlám követőit. Cikkünket itt olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.