Nagyot ment a Corvinus a Financial Times rangsorán

A régió legjobb menedzserképzője az intézmény.

MTI
2016. 09. 13. 14:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétfőn megjelent rangsorban a BCE gazdálkodástudományi kara (Corvinus Business School) ezzel az eredménnyel olyan üzleti iskolákat is maga mögé utasított, mint a Prágai Közgazdasági Egyetem, a Varsói Közgazdasági Iskola, a Manchesteri Üzleti Iskola és a BI Norvég Üzleti Iskola – áll az egyetem MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Financial Times olyan szempontok alapján értékeli a képzéseket, mint a tandíj és a képzés minőségének aránya, a végzettek fizetése és elhelyezkedési adatai. Előbbi tekintetében a lista élmezőnyében, az ötödik helyen áll a Corvinus, de az is fontos, hogy a szakon végzettek fizetését évi 45,5 ezer dollárra becsülik – hangsúlyozták.

A vezetés-szervezés szak már ötödik éve szerepel a Financial Times évente kiadott rangsorában. A rangsor első három helyén egy svájci és két francia intézmény képzése végzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.