Plakáttépés, zsidózás, pofon, taxis, Kétfarkú Kutya Párt – videó!

A népszavazás előtti közhangulat egy telefonos felvételen.

MNO
2016. 09. 23. 7:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rászólnak a fiatalok, hogy a plakáttépkedés törvényellenes, erre az idősödő taxis fogja magát és a felvételt készítő gyereket leüti – Magyarország 2016. 09. 22. A történet azonban már a dokumentumfilm elkészülte előtt útjára indult. A főszereplő fiút az Index érte utol, aki elmondta, hogy a taxis mikor megtudta, hogy a Kétfarkú Kutya Pártnak ragasztgatják a plakátjait, egy jóízű

„A zsidó k*rva anyátokat!”-tal nyugtázta a ténykedést.

Ez után az intermezzo után kezdett forogni a film, majd csattanni a pofon, melytől az aktivista állítólag földet is fogott. A fiú – elmondása szerint – még gondolkodik rajta, hogy feljelentést tegyen-e, a pártja viszont nem gondolkodik, legalábbis ezen, Kovács Gergely pártelnök az Indexnek elmondta, megteszik a feljelentést.

A „viccpárt” kampánya komoly hullámokat vert már eddig is, egyes hírek szerint a hatodik kerületben önkormányzati utasításra tépkedik a plakátjaikat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.