Meghackelték a Századvég oldalát

Körömi Attilától idéztek, és egy új menüpontot is létrehoztak a honlapon.

MN
2017. 04. 19. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán meghackelték a kormányközeli Századvég-csoport honlapját – tudta meg a 24.hu. Az oldalra becsempésztek egy idézetet a volt fideszes Körömi Attilától, akinek nemrégiben lapunkban jelent meg az írása.

Mindehhez egy, a Momentum Mozgalom által átragasztott kormánypárti plakát fotóját mellékelték. A Kutatások menüpontnak külön almenüt hoztak létre: Az Alapítvány kutatásai és A Gazdaságkutató kutatásai mellett „A Kádár-rendszer győzött” almenü is szerepel.

Mint írják, az e-mail, amelyből tudomást szereztek a hackelésről, az Anonymous csoport jelmondatait is tartalmazza, így a portál szerint előfordulhat, hogy a laza hálózat egyik-másik tagja felelős a hackelésért.

A Századvég azóta eltüntette a hackerek által létrehozott aloldalt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.