A nyaraló menekültek is a Soros-terv részei egy fideszes képviselő szerint

Manninger Jenő azt állítja, riadalmat kelt, ha elismert, oltalmazott családokat üdültetnek a Balatonnál.

MN
2017. 08. 04. 15:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarországon jogszerűen tartózkodó, oltalmazottként elismert családokat nyaraltat Keszthely közelében – mint utóbb kiderült, Zalaváron – a Migration Aid nevű segélyszervezet, amit a Magyar Idők úgy harangozott be csütörtökön, hogy „menekülteket költöztetne Keszthely határába”. Egy osztrák magánszemély felajánlásából három, nyaralóként használt faházban kapnának szállást.

A Zalai Hírlap megkérdezett polgármestereket a táboroztatásról, mire Ruzsics Ferenc, Keszthely fideszes polgármestere kijelentette: minden törvényes eszközzel megpróbálná megakadályozni, ha az ő városáról lenne szó, és ha ez nem megy, akkor a környékbeli polgármesterek „mindenképpen valamilyen tüntetést, megmozdulást” szerveznek. „Nem csak azzal, hogy itt, Keszthelyen és környékén legyen: sehol ne legyen Magyarországon” – mondta Ruzsics.

Manninger Jenő, a térség országgyűlési képviselője, Zala megyei fejlesztési biztos a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben azt írta: „A hír érthető módon riadalmat keltett a helyiekben, ezért azonnal a hatóságok tájékoztatását kértem.” A képviselő várja a hatóságok értesítését, „hogy mit tehetünk a Migration Aid akciója ellen”. Az igazán érdekes azonban a bejegyzés vége, amely szerint:

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a Soros-terv része. Az ügy azért is kiemelt figyelmet érdemel, mivel nem zárható ki, hogy ez a szervezett táboroztatás a későbbi betelepítések előszobája lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.