A Fidesz törvényt alkothat a „bevándorlásszervező irodák” ellen

A „Soroshoz kapcsolódó szervezetek” szerint „komoly problémák vannak” a demokráciával Magyarországon.

MTI
2018. 01. 16. 20:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szerint ha szükséges, akkor törvényt kell alkotni annak megakadályozásáért, hogy a „Soros-szervezetek” bevándorlásszervező irodákat hozhassanak létre Magyarországon. A fideszes politikust arról kérdezték kedden az M1-en, hogy politikai határozatot fogadott el a „Soros-terv” elutasításáról a Fidesz országos választmánya keddi ülésén, amelyen döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről is.

Puskás Imre azt mondta: ez a politikai nyilatkozat azt is rögzíti, hogy milyen lépések történnek „Soros-szervezetek” részéről azért, hogy rá tudják kényszeríteni akaratukat Magyarországra. Ennek több iránya van, egyrészt Brüsszel felől, az ottani testületeken keresztül nyomást gyakorolnak az országra, másrészt nagyon aktívak a Soros György által finanszírozott szervezetek, Magyarországra is komoly források érkeznek, amelyekből bevándorlásszervező irodákat igyekeznek felállítani. A nyilatkozat azt is tartalmazza, hogy a kormány tegyen meg mindent azért, hogy ezek ne jöhessenek létre; ha kell, akkor törvényt kell alkotni ennek megakadályozásáért – emelte ki a szóvivő.

Arra a kérdésre, hogy valóban megpróbálnak-e beavatkozni a választási kampányba Soros György által támogatott szervezetek, Puskás Imre a Freedom House amerikai központú emberi jogi szervezet legfrissebb jelentésére is utalva úgy válaszolt: „közvetlenül Soroshoz kapcsolódó szervezetek” megállapították, hogy „nagyon komoly problémák vannak” a demokráciával Magyarországon, és elindult a per Magyarország ellen a kötelező betelepítési kvóta elutasítása miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.