Álláshirdetést ragasztott az NGM épületére a DK

Székely Sándor olyan papírt helyezett el, amelyben ukrán állampolgárságú szavazókat keres a kormány.

MN
2018. 01. 22. 9:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Álláshirdetést ragasztott ki a Nemzetgazdasági Minisztérium épületére a Demokratikus Koalíció képviselőjelöltje: Székely Sándor egy olyan papírt helyezett el, amelyben ukrán állampolgárságú szavazókat keres a kormány – írja a Hír TV. Korábban a Célpont is beszámolt arról, hogy magyarországi lakcímmel rendelkező ukrán nyugdíjasok időskori juttatást kaphatnak a magyar államtól.

Az ellenzéki párt szerint a kormány szavazatokat vásárol.

„Ezeket az embereket nagyrészt a Fidesz emberei hozzák át Ukrajnából, Oroszországból, és a nyugdíjért cserébe szavazatokat vásárolnak. Ami azért is elképesztő, mert például Hajdú-Bihar megyében már fát is csak úgy adnak az önkormányzatok a rászorulóknak, ha az emberek a Fideszre szavaznak. Ehhez képest külföldi állampolgároknak pedig még pénzt is adunk, nem is keveset hogy a Fideszre szavazhassanak” – hangoztatta Székely Sándor.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.