Egy 72 éves nyugdíjas is jelöltetné magát Hódmezővásárhelyen

A függetlenként bejelentkező Mag István azt írta, hamarosan kiáll a nyilvánosság elé is.

MN
2018. 01. 11. 17:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb független jelölt indulna Hódmezővásárhelyen az időközi választáson, Mag István Facebookon közzétett ígérete szerint hamarosan kiáll a nyilvánosság elé is – írja a Vásárhely24.

Mag István Kaszaperen született 1945-ben, és 1971-ben költözött Vásárhelyre. Három gyermeke és hat unokája van, középiskolába Miskolcra járt, felsőfokú tanulmányait pedig a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán végezte. Nyugdíjba vonulásáig a versenyszférában dolgozott, szakmájában.

A közösségi oldalon közzétett bejelentésében megjegyezte, hogy szerinte egy „átlagos” városvezetőnél nagyobb rálátása van a nagy beruházásokra. Hozzátette: célja egyértelműen a jelenlegi városvezetés közös leváltása.

Ha hivatalosan is elindul, háromra emelkedik a jelöltek száma. Nemrég egy másik független jelölt, Márki-Zay Péter jelentette be indulását, a vele készült videointerjúnkat itt tekinthetik meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.