Egy időre bezár a Dél-pesti kórház sürgősségi osztálya

Erről az intézmény főigazgatója tájékoztatta Szabados Ákos polgármestert.

MN
2018. 01. 11. 17:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felújítás miatt részlegesen, majd teljesen bezár a Dél-pesti kórház sürgősségi osztálya – olvasható Pestszenterzsébet hivatalos honlapján.

Szabados Ákos polgármestert az intézmény főigazgatója január 10-én tájékoztatta arról, hogy január 12-én 18 órától február közepéig a Jahn Ferenc kórház sürgősségi betegellátó osztálya a sürgősségi kritikus és sürgős esetek, a Központi Ágynyilvántartó (KÁNY) által a kórházba irányított betegek, a detoxikálást igénylő, valamint az alapellátási területen kívüli betegek egészségügyi ellátását nem tudja vállalni.

Február közepétől pedig a kivitelezési munkák befejezéséig a sürgősségi osztály munkáját teljes egészében szüneteltetik, ennek pontos időpontjáról később adnak tájékoztatást.

Az intézmény a változásokról az előírásoknak megfelelően tájékoztatta az Országos Tisztifőorvosi Hivatal vezetéséért felelős államtitkár-helyettest, valamint az Országos Mentőszolgálat vezetőjét – fűzték hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.