Egyre többen segítik a mélyszegénységben élő kaposvári párt

Határon innen és túl sokan összefogtak Franciska és Sándor támogatásáért, és az önkormányzat képviselője is felkereste a párt.

MN
2018. 01. 18. 13:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány napja jelent meg nálunk Röhrig Dániel képriportja Franciskáról és Sándorról. Számos olvasónk érdeklődött, mi módon tudna segíteni a havi 78 ezer forintos segélyből élő kaposvári páron.

Országhatáron kívül és belül sokan megmozdultak, miután megismerték a szívszorító történetet. Többektől tüzelőt, mástól élelmiszercsomagot és dohányt kaptak Franciskáék, akiket cikkünk megjelenése óta többen személyesen is látogatnak. 

A Kapost.hu portál információi szerint a napokban a kaposvári önkormányzat hivatalnoka is náluk járt, és biztosította őket arról, hogy ezután rendszeres támogatásban részesülhetnek. Lám, a hídon túlra is elér azért olykor a segítő kéz.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.