Hoffmann Rózsa már nem indul az idei választáson

A korábbi oktatási államtitkár jelezte a KDNP vezetésének, hogy elég volt a parlamenti politikából.

MN
2018. 01. 11. 11:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hoffmann Rózsa KDNP-s képviselő, korábbi oktatási államtitkár jelezte a KDNP vezetése felé, hogy a következő ciklusban már nem kíván országgyűlési képviselőként dolgozni, vagyis jelölt sem lesz az április 8-i választáson – erősítette meg Harrach Péter kereszténydemokrata frakcióvezető az MTI kérdésére.

A 70. évét hamarosan betöltő Hoffmann Rózsa 2006 óta tagja az Országgyűlésnek, 2010 és 2014 közt volt oktatási államtitkár.

Harrach szerint a kormánypártok egyéni jelöltjeinek listája már elkészült, azt hamarosan nyilvánosságra hozzák. A KDNP képviselőinek mintegy fele indul egyéni mandátumért. Ahogy már korábban kiderült, a budapesti 1. választókerületben, a főváros I. és V. kerületében a KDNP-s Hollik Istvánt indítják egyéni képviselőjelöltként a kormánypártok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.