Ismert szakszervezeti vezetőt indít a DK Budapest XVI. kerületében

Nemes Gábor lesz a párt jelöltje a 13. számú választókerületben.

MN
2018. 01. 18. 8:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemes Gábort, az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnökét indítja a választáson a Demokratikus Koalíció (DK) Budapest 13. egyéni választókerületében – erről Arató Gergely, a párt oktatási szakpolitikusa beszélt az ATV Start című műsorában. Arató elmondta, hogy a DK jelöltjeit a hétvégén fogják bemutatni.

Vajda Zoltán, az Együtt képviselő-jelöltje szintén ebben a körzetben kíván indulni, ám a műsorban elmondta, akár az is előfordulhat, hogy visszalép, ha egy másik ellenzéki párt alkalmasabb jelöltet állít. Úgy véli, most az a legfontosabb, hogy mindenhol csak egy ellenzéki jelölt induljon a kormánypárti jelölttel szemben.

Arató Gergely szerint is egy jelölt a legcélszerűbb, erről folyamatosan tárgyalnak a pártokkal. A DK örömmel venné, ha Vajda Zoltán visszalépne jelöltjük javára.

A Fidesz képviselőjelöltje ugyanitt Szatmáry Kristóf lesz, aki nemrég azzal került a hírekbe, hogy feketemunkást talált az adóhivatal a kereskedelempolitika kormányzati összehangolásáért felelős miniszteri biztos és közeli rokonai (anyja és testvére) tulajdonában álló cégnél.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.