Kétszer viselt ruha: Vajna Tímea azt állítja, hogy nincs pénze újra

Ezért a tavalyi cannes-i estélyit viselte a Golden Globe-ceremónián.

MN
2018. 01. 08. 11:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem” – írta Instagram-oldalán Vajna Tímea, aki Andy Vajna kaszinótulajdonos és filmügyi kormánybiztos felesége. A celebritás egy videót is közzétett arról, ahogy bevonul a Golden Globe-ceremóniára. Hozzátette, hogy a ruhát Mariah Carey is megdicsérte.

Az egyik hozzászóló rákérdezett, mit is jelent pontosan, hogy nincs lehetősége újat venni. Erre Vajna Tímea azt válaszolta: „nincs rá pénzem”.

Azt is megjegyezte, hogy a ruhát más hajjal és kiegészítőkkel is fel lehet dobni, és máris újnak néz ki.

A videót Facebookon is megosztotta. „Nem jött meg az Andrásnak az Erzsébet-utalvány? Ez tök szomorú” – állapította meg az egyik hozzászóló.

Nem ez Vajna Tímea első, sokak által bírált bejegyzése: nemrég például saját gyorshajtását tette közzé.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.