Még bélelt koporsóra és hajcsipeszre is lehet licitálni a NAV árverésén

Két rekesz sört, légyfogó szalagot vagy egy raklap gyógytapaszt is beszerezhetünk.

MN
2018. 01. 10. 16:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Változatos műszaki állapotban lévő kocsikra vagy GPS-ekre is licitálhatunk, ha átböngésszük a NAV Csongrád megyei igazgatósága által eladásra kínált vagyontárgyakat az interneten – szúrta ki a Délmagyar.hu. Az adóhatóság egyetlen eladó ingatlant hirdet a megyében, ezt diákhitel-tartozás miatt foglalták le.

A legbizarrabb tétel az a hét darab vadonatúj bélelt koporsó, ami korábban egy temetkezési cégé volt. Ezeknek a „natúr bükk, világosbarna, fából készült, levélmintás” daraboknak a becsértéke 75 ezer forint.

A portál által készített összefoglalóból kiderül, hogy vehetünk még

A győri NAV-tól pedig vásárolhatunk például 120 darab gyermeknapszemüveget darabonként 300 forintért vagy több száz pár sportcipőt. Beszerezhetünk egy raklap gyógytapaszt Nógrádból vagy 395 darab álló ruhafogast Pest megyéből. Aki kevesebbet költene, az műanyag hajcsipeszt, viaszosvászon terítőt vagy légyfogó szalagot is vehet a NAV-tól, de horgászfelszerelésekre, esküvői ruhára és két rekesz sörre is licitálhat a figyelmes böngésző.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.