Még kész sincs, de a Fidesz már támadja az EP-jelentést

A Politico cikkében a Fidesz a Soros-hálózat emberének nevezte Judith Sargentini EP-képviselőt.

MN
2018. 01. 16. 7:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország már előre támadja a magyar jogállamiság helyzetéről készülő európai parlamenti jelentést – a Hír TV szemlézte a Politico riportját.

Az európai lap beszámol Judith Sargentini EP-képviselő múlt heti magyarországi látogatásáról és arról, hogy az ő jelentése alapján dől majd el, megindítják-e Budapest az uniós alapszerződés 7. cikkelye szerinti eljárást.

A cikk azt állítja, hogy a Fidesz ügyet csinált a vizitből: a „Soros-hálózat” emberének nevezte a jelentéstevőt, a készülő írást pedig előre politikailag motiváltnak. A jelentés csak a magyar választások után lesz vita tárgya, a választásba való beavatkozás gyanújának elkerülésére, a kormánypárt azonban éppen ebből a vádból akar politikai hasznot húzni – olvasható a lapban.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.