Mészárosék szállásolják el a rendőröket

A Hunguest Hotels Zrt.-vel és egy ingatlanos céggel kötött keretmegállapodást a BRFK.

MN
2018. 01. 19. 11:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négymilliárd forintos keretmegállapodást kötött a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels Zrt.-vel és egy ingatlanos céggel, a Rossimo Kft.-vel – írja a 24.hu.

A szerződés négy évre szól, és több mint egymillió éjszakát jelent a nyertesnek. A rendőrség 700 fő elszállásolására keresett vállalkozót a főváros területén. Az eredményhirdetés szerint legfeljebb kétágyas szobák jöhettek szóba, az alapállomány 350 fő lesz, de ennek esetenként duplája is lehet a létszám. Annyi biztos, hogy a rendőrség az első megrendelésben legalább „350 fő létszám szálláshely-biztosításra vonatkozó megrendelést ad le”.

A szerződés eredetileg becsült értéke 1,5 milliárd forint volt, ehhez képest a végleges érték több mint duplája, nettó 4,08 milliárd forint lett. A portál azt írja, hogy egyetlen ajánlat érkezett, a Jászai Gellért és Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó Hunguest és Rossimo ajánlata.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.