Senki sem akarja működtetni a szombathelyi sportkomplexumot

Hende Csaba szerint lesz elég forrása a városnak a bevételkiegészítésre.

MN
2018. 01. 22. 18:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hende Csaba, a térség fideszes képviselője a Hír TV-nek azt mondta, hogy a működtetésre kiírt pályázat eredménytelen volt. Hozzátette: arra számítanak, hogy a jegyeladásokból, reklámbevételekből és a rendezvényekből befolyt összeg elég lesz a sportkomplexum fenntartásához. Ha mégis hiány lenne, akkor a város kiegészíti az összeget.

„Szeretném hangsúlyozni, hogy Szombathely város 2014-ben a beruházás előtti utolsó esztendőben háromszázmillió forintot fordított a Haladás régi sporttelepének a fenntartására, a labdarúgó-kft. felújítására és a sportegyesület támogatására. Tehát amikor számokról beszélünk, akkor nem a nullával kell összehasonlítani, hanem a korábbi ráfordításokkal” – mondta a képviselő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.