Szexet imitáltak a magatehetetlen idős asszony ágya mellett

Felháborító fotókat készített három egészségügyi-szociális dolgozó a Baptista Szeretetszolgálat pécsi Malomvölgyi Szeretetotthonában.

Babos Attila
2018. 01. 14. 19:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő, egyben gyomorforgató fotókat készített három egészségügyi-szociális dolgozó a Baptista Szeretetszolgálat pécsi Malomvölgyi Szeretetotthonában. A képeken egy idős, magatehetetlen, az intézményben lakó asszony ágya mellett szexuális aktust imitál egy ápoló és egy gondozónő. A Szabad Pécs portál úgy tudja, a később a Facebookra is kikerült fotókat egy férfi készítette, aki szintén az otthonban dolgozott ápolóként. Értesült az esetről a lap szerint az idős, magatehetetlen asszony családja is, és jelezték felháborodásukat az otthon vezetésének. Az idősotthon vezetősége közleményben reagált. Mint írták, megdöbbenéssel értesültek róla, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általuk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, és ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett dolgozók munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntette, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indított. Egyben sajnálatukat fejezték ki, azzal kiegészítve, mindent megtesznek, hogy a jövőben hasonló esetek ne forduljanak elő. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.