Tíz körzetben már biztosan keresik a legesélyesebb kihívókat Gulyás Mártonék

Az eredményeket várhatóan február végén vagy március elején hozzák nyilvánosságra.

MN
2018. 01. 10. 21:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Adományaitoknak köszönhetően 10 egyéni választókörzetben már biztosan el tudjuk indítani a közvélemény-kutatást, hogy megtaláljuk a Fidesz–KDNP legesélyesebb kihívóját” – közölte Facebook-oldalán a Közös Ország Mozgalom.

Gulyás Márton mozgalma nemrégiben vállalta azt, hogy felméri az egyes körzeteket és megnevezi a legesélyesebb ellenzéki jelölteket. Vitákat és fórumokat is szerveznének a jelöltek részvételével.

Gulyás a Hír TV-nek szerdán elmondta: január végétől két budapesti és nyolc, az ország különböző pontjain található körzetben elhívják az ellenzéki pártok képviselőjelöltjeit, hogy meséljenek a programjukról. A Medián és a Závecz szervezésében ezerfős mintával pedig személyes megkérdezéssel tudakolják meg, kik a legnépszerűbb, legintegratívabb jelöltek. Az eredményeket várhatóan február végén vagy március elején hozzák majd nyilvánosságra.

„Amennyiben sikerül további pénzeket összegyűjtenünk, további körzeteket is meg tudunk majd mérni” – fűzte hozzá.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.