Újabb CBA-fejes adja bérbe üzletét a multiknak

Dienes Zoltán több évre átadná egyik kőbányai üzlethelyiségét a francia Auchannak.

MN
2018. 01. 22. 18:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem múlik a bérbeadási láz a CBA-nál, most Dienes Zoltán, a vállalatcsoport központi cége, a CBA Kereskedelmi Kft. egyik nagytulajdonosa kínálta fel kőbányai, az Újhegy Bevásárlóudvarban levő üzletét az Auchannak – tudta meg a 24.hu.

A többéves időtartamú bérbeadásnak hivatalos nyoma is van: közlemény tanúskodik róla a Gazdasági Versenyhivatal összefonódások bejelentését közzétevő oldalán.

Ez a második nyilvánosságra kerülő eset, hogy CBA-vezető adja bérbe üzletét: december elején robbant a hír, hogy Baldauf László hét boltját is kiadja a Lidlnek. Az érintettek tagadtak, aztán néhány nappal később megkötötték az üzletet, Baldauf pedig később a Magyar Időknek fejtette ki, hogy miért is volt esedékes lépés ez részéről.

Sajtóértesülések szerint Baldauf László talán még több üzletétől akar megválni.

A CBA kommunikációs vezetője azt ismerte el, hogy egy üzletük, a most hivatalosan is átadandó Dienes-féle bolt bérbeadásáról folynak tárgyalások, de nincs szó arról, hogy a vezetőség több tagja szisztematikusan leépítené érdekeltségét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.