Újabb miniszterelnök-jelölt a láthatáron: Szigetvári Viktor

Összeült az Együtt, döntés született az országos listáról is. Ennek vezetője Juhász Péter.

Fokasz Oresztész
2018. 01. 13. 13:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szigetvári Viktor lesz az Együtt miniszterelnök-jelöltje a 2018-as választáson, listavezetőjük Juhász Péter elnök – közölte a párt a szombaton meghozott döntést.

Hangsúlyozzák: az Együtt továbbra is nyitott az egyéni választókerületi együttműködésre, „mert az egyéni jelölti szavazat népszavazás Orbán Viktorról, a listaszavazat pedig a jövőről szól”.

Úgy vélik, a jelenlegi felhozatalból ők az egyetlen liberális demokrata párt, amely szabad és igazságos társadalmat teremtene. „Az Együtt ezt a politikát fogja képviselni a következő Országgyűlésben, és rendszerváltó koalíciós kormány létrehozását fogja támogatni” – írták. Hozzátették: pártjuk „felelős módon” fogja kivenni a részét a Fidesz hatalmának megtöréséből 2018-ban.

A párt teljes országos listájáról is döntöttek, ez a következőképpen néz ki:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.