Hatmilliárdos tenderen futott be Rogán Antal kertszomszédja

Csetényi Csaba cégei a Miniszterelnökség pályázatait vitték el, a vállalkozó korábban is tarolt az állami tendereken.

MN
2017. 10. 13. 14:29
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas összegű gigatendert nyert el Csetényi Csaba két vállalkozása a Miniszterelnökségtől – írja a Kreatív, a Közbeszerzési Értesítőre hivatkozva.

Csetényi vállakozásai, vagyis a Network 360 és az Affiliate Network konzorciumban futottak be a pályázaton.

A vállalkozási keretszerződés két részből áll. Az első, nettó 5,3 milliárd forintos összegből kreatív tervezési és gyártási feladatokat, nyomdai feladatokat, médiavásárlást kell megoldaniuk eseti megbízások alapján. A második rész nettó 1,2 milliárdja pr-feladatokat, rendezvényszervezési feladatokat, közvélemény- és piackutatást takar.

A szerződés a keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb 2020. december 31. napjáig érvényes – írja a lap.

A Rogán Antal szomszédságában lakó Csetényi cégei korábban egyre-másra nyerték el az állami kommunikációs pályázatokat. Az utóbbi időben úgy tűnt, hogy a kormányoldal hanyagolja Rogán kertszomszédját, és a Nemzeti Kommunikációs Hivatal pályázatain a Balásy Gyula érdekeltségű New Land Media – Lounge Design szerepelt eredményesebben. Az újabb nyertes pályázattal azonban Csetényi visszatérése valószínűsíthető.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.