Riasztás: Szakértők, búvárok és az illetékes szakhatóság a Hableány tragédiájáról

A Hableány tragédiája a Riasztás legújabb adásában. A Hír TV műsorában felidézik a múlt szerda esti hajóbaleset körülményeit és igyekeznek összefoglalni az eddig történteket.

Forrás: HÍR TV2019. 06. 05. 17:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV Riasztás című műsorában a Hableány tragédiája mellett utánajártak annak, hogy szabadlábra kerülhet az olaszliszkai lincselés egyik tettese és 14 év után végre ítélet született az úgynevezett tescós rablás ügyében.

A Hableány tragédiája a Riasztás legújabb adásában. A műsorban felidézik a múlt szerdai hajóbaleset körülményeit és igyekeznek összefoglalni az eddig történteket. A riportban megszólalnak szakértők, a mentésben résztvevő búvárok és az illetékes szakhatóságok képviselői.

A Riasztásban emellett szó volt a feltételes szabadlábra helyezés intézményéről. Miért lehet az, hogy az olaszliszkai lincselés egyik tettesét hamarosan, idő előtt szabadon engedhetik, másnak viszont már tizedszer utasítja el kérelmét a bíróság. És kik azok a TÉSZ-esek, akik már semmiben sem reménykedhetnek.

Végezetül beszámolnak arról is, hogy 14 év után végre ítélet született az úgynevezett tescós rablás ügyében. Az ügyben összesen hat embert vádoltak többek között fegyveres rablással, gyilkossággal. Az első rendű vádlott, Süveges Péter életfogytig tartó büntetést kapott. Ő viszont ezúttal is az ártatlanságát hangsúlyozta, mondván, ő csak egy vádalku áldozata.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.