időjárás 2°C Natália 2022. december 9.
logo

Riasztás: Szakértők, búvárok és az illetékes szakhatóság a Hableány tragédiájáról

Forrás: HÍR TV
2019.06.05. 17:14

A Hír TV Riasztás című műsorában a Hableány tragédiája mellett utánajártak annak, hogy szabadlábra kerülhet az olaszliszkai lincselés egyik tettese és 14 év után végre ítélet született az úgynevezett tescós rablás ügyében.

A Hableány tragédiája a Riasztás legújabb adásában. A műsorban felidézik a múlt szerdai hajóbaleset körülményeit és igyekeznek összefoglalni az eddig történteket. A riportban megszólalnak szakértők, a mentésben résztvevő búvárok és az illetékes szakhatóságok képviselői.

A Riasztásban emellett szó volt a feltételes szabadlábra helyezés intézményéről. Miért lehet az, hogy az olaszliszkai lincselés egyik tettesét hamarosan, idő előtt szabadon engedhetik, másnak viszont már tizedszer utasítja el kérelmét a bíróság. És kik azok a TÉSZ-esek, akik már semmiben sem reménykedhetnek.

Végezetül beszámolnak arról is, hogy 14 év után végre ítélet született az úgynevezett tescós rablás ügyében. Az ügyben összesen hat embert vádoltak többek között fegyveres rablással, gyilkossággal. Az első rendű vádlott, Süveges Péter életfogytig tartó büntetést kapott. Ő viszont ezúttal is az ártatlanságát hangsúlyozta, mondván, ő csak egy vádalku áldozata.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.