Ismertette programját a Fidesz-KDNP Heves megyei közgyűlési elnökjelöltje

A vidék megtartóképességét erősítve folytatni kell a Heves megyei falvak és városok modernizációját – közölte Juhász Attila Simon.

Forrás: MTI2019. 08. 27. 15:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Programját ismertette a Fidesz-KDNP Heves megyei közgyűlési elnökjelöltje kedden Egerben, azt ígérve, folytatnák az óvodák és bölcsődék, orvosi rendelők fejlesztését, a háziorvosi praxisok vonzóbbá tételét, az önkormányzati és egyházi épületek megújítását, közösségi terek kialakítását és modernizációját.

Juhász Attila Simon sajtótájékoztatóján szólt az önkormányzati utak, járdák rendbetételének folytatásáról is, megemlítve, hogy a Fidesz-KDNP Heves megyei programjában újabb uniós és hazai források bevonása is szerepel.

Kitért arra: folyamatos párbeszédre törekednek a megye lakóival és a polgármesterekkel, civil szervezetekkel, szakmai érdekképviseleti szervezetekkel is szeretnének aktívabb kapcsolatot kialakítani. Ugyancsak szorosabb együttműködésre törekednek a gazdákkal, segítve őket.

A vidék megtartóképességét erősítve folytatni kell a Heves megyei falvak és városok modernizációját – közölte Juhász Attila Simon. Jelezte: terveik között szerepel minden településen szélessávú internet, és lehetőség szerint ingyenes wifi-szolgáltatás kiépítése, a családvédelmi intézkedések folytatása, valamint „Partnerségben a megyeszékhely és a megye” címmel új program meghirdetése.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.