Helyreigazítás

Magyar Nemzet
2019. 11. 07. 17:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Ítélőtábla határozata értelmében a Magyar Idők 2018. augusztus 21-i számában megjelent, valamint az internetes oldalán augusztus 24-én közzétett „Kettős mérce a hazai bíróságokon” című cikkével megsértette Matusik Tamás bíró jóhírnévhez fűződő jogát, mivel azon valós tényeket, miszerint Matusik Tamás korábban bíróként a Fair Trials International által szervezett és a Nyílt Társadalom Alapítvány által is támogatott szakmai találkozón, valamint a Magyar Helsinki Bizottság által szervezett szakmai rendezvényen részt vett, valamint hogy korábban a Magyar Helsinki Bizottság magyarországi büntetőjogi reformmal kapcsolatos projektjének felkért szakértője volt, abban a hamis színben tüntette fel, mintha Matusik Tamás bíróként nem függetlenül végezné tevékenységét. Ugyancsak megsértette Matusik Tamást annak valótlan állításával, hogy a Twitteren a kormányról kritikus bejegyzéseket tesz közzé.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.