Helyreigazítás

Magyar Nemzet
2019. 11. 09. 14:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Törvényszék Fővárosi Ítélőtábla által jóváhagyott határozata értelmében jogerőre emelkedett ítéletben megállapította, hogy az alperes azzal, hogy az általa kiadott Magyar Idők című napilap 2018. június 22. napján megjelent számában a Nem független az OBT című cikkben, valamint az általa üzemeltetett Magyaridők.hu internetes hírportálon 2018. június 22. napján megjelent Nem független az OBT című írásában valótlanul állította, hogy dr. Matusik Tamás bíró, az Országos Bírói Tanács tagja kormány ellen irányuló politikai tevékenységet folytat és a Twitteren a kormányról kritikus bejegyzéseket tesz közzé, és ezen valótlan tények alapján kérdőjelezte meg a felperes bírói függetlenségét, megsértette a felperes jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.