Helyreigazítás

2019. 11. 12. 12:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2019. november 7. napján 16 óra 54 perckor közzétett „Két DK-s kerület szerződött Czeglédyékkel” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy „Rákospalota polgármestere, Németh Angéla (DK) szintén leszerződött a Czeglédy-féle ügyvédi irodával, melynek feladata az önkormányzati szervek, és cégek által kötött, jelenleg is hatályban lévő szerződések átvilágítása lesz. A megbízási szerződés szerint az irodának lehetősége lesz minden szerződést átnézni, azokról másolatot készíteni, sőt bármelyik cég helyiségeibe belépni. A DK-s polgármester által kért ellenőrzésekre Czeglédy irodájának két hónapja van.”

A valóság ezzel szemben az, hogy Cserdiné Németh Angéla polgármester nem szerződött le a Czeglédy-féle ügyvédi irodával a meglévő önkormányzati szerződések átvizsgálására a cikkben valótlanul közölt módon és tartalommal.

A valótlan állításért elnézést kérünk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.