Kocsis Máté szerint gyávaság, amit a kispesti MSZP művelt

Magyar Nemzet
2019. 11. 11. 10:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szombati Facebook-bejegyzésében – az ellenzékieknek címezve szavait – bejegyzésében azt firtatta: „Az milyen, hogy a kampány után végre felismertétek a kokainos videón a Lopós Lacknert, majd kizártátok a pártból, elhatárolódtatok tőle, de azért most megválasztottátok a lakásügyi bizottság vezetőjének, aztán pedig közlitek, hogy hibás volt a lista? Mi ez? Nevetséges, gyáva gazemberdolog! Gondolom, kellett a szavazata a korrupcióellenes csomaghoz” – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Lapunk írta meg az önkormányzati választások előtt, hogy a Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármester baráti körébe tartozó Lackner Csaba egy videófelvételen fehér port szárít – amit a kábítószeresek a kokain fogyasztása előtt szoktak csinálni. Az egyik felvételen Lackner kifejti: „Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában azt mondják, ha évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy. Az is igaz, aki jól csinálja, nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, külső vállalkozóktól jön vissza.”

A politikust a Momentum–DK–MSZP–Párbeszéd jelöltjeként újraválasztották egyéni képviselőnek a főváros XIX. kerületében. Az MSZP október végén kizárta a pártból Lackner Csabát. Gajda Péter polgármester azt mondta, amikor a képviselőt megválasztották a lakásügyi bizottság vezetőjének, véletlenül hibás előterjesztést nyújtottak be, és újra fognak szavazni a bizottsági helyről.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.