Nagycsaládosok évzárója Kecskeméten

270 szülő és 340 gyermek vett részt a Nagycsaládosok évzáró ünnepségén Kecskeméten. A NOE vezetője a rendezvényen hangsúlyozta: a kormány által bevezetett Családvédelmi Akcióterv bővítése nagy segítség lesz a többgyermekes családoknak.

Forrás: Hír TV2019. 12. 29. 15:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsúfolásig megtelt a kecskeméti Hírös Agóra. A Kulturális és Ifjúsági Központban rendezte meg a Nagycsaládosok Országos Szövetsége az évzáróját.

Kecskemét városa 2018-ban elnyerte a Családbarát Önkormányzat díjat, amire nagyon büszkék – mondta el a település alpolgármestere. Engert Jakabné megköszönte a szervezet három évtizede tartó munkáját, amellyel a családokat segíti.

A NOE mintegy 70 ezer nagycsaláddal áll kapcsolatban, így első kézből kapnak információkat arról, hogy milyen problémákkal küzdenek és milyen segítségre lenne szükségük. A kormány által bevezetett Családvédelmi Akcióterv bővítése szerintük nagy segítség lesz a többgyermekes családoknak.

NOE karácsonyi ünnepségen az ajándékosztás és a kötetlen beszélgetések után korcsolyázhattak is a főtéren a családok.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.