Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Mire jó ez?

Bizony szemet szúr, ha a egy médium álhírt, hazugságot, vagy egyszerűen csak butaságot ír.

2020. 03. 18. 8:24
Rendkívüli intézkedéseket jelentett be a kormányfő Fotó: Kormány.hu/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bizony szemet szúr, ha a egy médium álhírt, hazugságot, vagy egyszerűen csak butaságot ír, s mi sem természetesebb, hogy mi – mint ahogy ellenkező esetben ők is ezt tennék – rávilágítunk arra, ami nincs rendben.

Érthetetlen a 24.hu cikke, különös tekintettel a címére: A WHO vezetője pont az ellenkezőjét mondja, mint Orbán – írták.

Itt a két szöveg!

A WHO vezetőjéé:

A fertőzés megelőzésének és az életek megmentésének leghatékonyabb módja, ha megtörjük a betegség átadásának láncolatát. Ehhez pedig tesztelni kell és elkülöníteni az embereket. Nem lehet vakon harcolni a tűzzel szemben. Nem tudjuk megállítani ezt a világjárványt, ha nem tudjuk, kik a fertőzöttek. Nagyon egyszerű üzenetünk van az összes országnak: Teszteljetek, teszteljetek, teszteljetek! Teszteljetek minden gyanús esetet.

Orbán Viktoré:

Mérjünk többet, teszteljünk többet. Ezt tesszük. Nem akarok itt virológiai kiselőadást tartani, csak jelezni szeretném, hogy olyan a vírus természete, hogy nem tudjuk szűrni, tehát nem lehetséges kiszűrni.

Vagyis Magyarországon – ahogy a WHO vezetője tanácsolja – tesztelünk, sokat. Abban valóban van különbség, hogy ennek a hasznosságát illetően eltérés mutatkozik az orvosok, szakemberek között. Németország(!) egyes megyéiben épp most szüntették meg a tesztelést.

De végül is nekik mindegy. A lényeg, hogy egy jó címmel bele lehessen rúgni a magyar miniszterelnökbe.

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.