időjárás 13°C Eufrozina , Kende 2022. szeptember 25.
logo

A feministák elutasították egy családanya véleményét

Nagy Orsolya
2020.08.22. 17:01
A feministák elutasították egy családanya véleményét

A Pride keretein belül szerdán megtartott Miért legyünk feministák? cimű eseményt nyilvános rendezvényként hirdették meg, de mint kiderült, a más véleménnyel rendelkező családanyákat be sem engedték.

A rendezvényen a feminizmus témakörében kizárólag a Nőkért Egyesület elnökének, Antoni Ritának a gondolatait ismerhette meg a közönség, a más világnézetű érdeklődőket be sem engedték a toleráns liberális feministák a házirendre hivatkozva – nyilatkozta lapunk Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője, aki ma megpróbált bejutni az egyik nyilvános Pride-rendezvényre. – A társadalomra és minden egészséges nemzetre rendkívül veszélyes ideológia nászának lehettünk tanúi – fogalmazott Budaházy.

A többgyermekes családanya kiemelte: a szélsőséges feminizmus és a genderideológia egyesülve egy igazi szörnyszülöttet hozott létre, tagadva mindent, ami a női nem lényege, a férfi és nő együttműködésének és szerelmének a csodája. Hozzátette: Magyarországnak nem feministákra, hanem családanyákra lenne szüksége.

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője szerint az átlagember sajnos nem értesül az LMBTQ-mozgalom aknamunkájáról és elcsodálkozik, amikor egy-egy durva megnyilvánulásukkal találkozik, mint például szivárványos zászlóval a városházán vagy a magamutogató Pride-felvonulással. – Mindemellett a felszín alatt veszélyes aknamunka folyik – tette hozzá.

– Még nagyobb baj, hogy úgy tűnik, a hatóságok sem vizsgálják mi zajlik ezeken az eseményeken. Álláspontunk szerint több esetben törvénysértésre vagy a jogszabályok kijátszására buzdítanak a szervezők, például amikor elmondják, hogyan juthatnak a homoszexuálisok gyerekekhez, vagy miképp terjesszenek LMBTQ-tanokat a nevelők az iskolákban – hívta fel a figyelmet Budaházy.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.