időjárás 4°C Ignác 2023. február 1.
logo

A keresztényeket gyalázta a Facebookon a momentumos Buzinkay

Forrás: 888.hu
2020.12.08. 12:22
A keresztényeket gyalázta a Facebookon a momentumos Buzinkay

A rendszeresen újságot olvasók még bizonyára emlékeznek Buzinkay György nevére, aki tavaly januárban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy hazaárulónak nevezte a jobboldali újságírókat, akiket – véleménye szerint – egy majdani kormányváltás után bíróság elé kell állítani – idézi fel a 888.hu oldalon megjelent írás, amely hozzáteszi:

A Momentum színeiben politizáló Buzinkay ezúttal a Szájer-ügy kapcsán fedte fel, hogy valójában milyen beteg lelkülettel is rendelkezik.

A baloldali politikus hétfőn egy több mint kilencezer tagot számláló Facebook-csoportban tett közzé egy olyan mémet (a képernyőképért köszönet a 888.hu olvasóinak!), amely súlyosan általánosítja, sőt, meg is gyalázza a keresztényeket.

Minden bizonnyal nem lesz következménye Buzinkay kereszténygyalázásának. Vajon ez akkor is így lenne, ha a képen látható másik két világvallás valamelyikével viccelődött volna?

A választ a 888.hu szerzője az olvasókra bízza.

Az írás eredeti változata, teljes tartalma elérhető IDE kattintva.

A vezetőkép forrása: Buzinkay György Facebook-oldala

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.