Már 307 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra

Dömötör Csaba elmondta, változatlanul nagyon sokan keresik fel a www.vakcinainfo.gov.hu honlapot, ahol regisztrálni lehet az oltásra. Ugyanakkor elkezdtek megérkezni azok a regisztrációk is, amelyeket postán adtak fel – tette hozzá.

Forrás: FACEBOOK.COM/KORMANYZAT2020. 12. 22. 11:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már 307 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Facebook-videójában.

Dömötör Csaba elmondta, változatlanul nagyon sokan keresik fel a www.vakcinainfo.gov.hu[1] honlapot, ahol regisztrálni lehet az oltásra. Ugyanakkor elkezdtek megérkezni azok a regisztrációk is, amelyeket postán adtak fel – tette hozzá.

– Az oltás önkéntes lesz, így értelemszerűen nagyon nagy a jelentősége annak, hogy tudjuk, kik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, a regisztráció ebben segít –

hangsúlyozta az államtitkár.

Az első vakcinák várhatóan a két ünnep között érkeznek Magyarországra, és elsőként az egészségügyi dolgozók kaphatnak oltást – tájékoztatott Dömötör Csaba.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.