Amikor a Jobbik még őszinte lehetett Gyurcsány Ferenccel

Kocsis Máté egy videóval mutatta meg, miként vélekedett az egykori Jobbik Gyurcsány Ferencről.

Forrás: Facebook2021. 01. 20. 12:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté közösségi-oldalán közzétett videójával hívja fel a figyelmet arra, hogy volt, amikor a Jobbik még őszinte lehetett Gyurcsány Ferenccel.

Ha már a DK-nak kívülről nem sikerült betiltania a Jobbikot, inkább belülről oszlatja fel – írja a Fidesz frakcióvezetője.

A videón Szilágyi György jobbikos képviselő reagál Gyurcsány Ferenc parlamenti felszólalására 2015 szeptemberében.

Tehát az a Gyurcsány Ferenc beszél hatalmi törekvések elítéléséről és morális kérdésekről, és veszi a szájára 1956-ot, aki ötven évvel az 1956-os szabadságharc után lövetett Magyarországon magyar emberekre. Azt mondja ez a Gyurcsány Ferenc, hogy vegyük észre, hogy elszigetelődtünk, egyedül vagyunk. Ő a barátaival, családjával, csatlósaival és haverjaival együtt eddig is úgy tekintett ránk mint gyarmatra, és ők nagyon is szerepet játszottak abban az elmúlt 25 évben, hogy Magyarország abban a helyzetben van, amiben van – vélekedett akkor a képviselő, és joggal feltételezhetjük azt, hogy vele együtt a Jobbik is.

Nagyot fordult azóta a világ!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.